DINE DATA · DIT VALG
Slet mine data
Du kan selv slette hele din IQL-konto. Handlingen kan ikke fortrydes.
Det bliver slettet
Alle data tilknyttet din IQL-konto slettes: Privat og Erhverv, budgetter, posteringer, kvitteringer og filer, lån, nettoformue, mål, regningsmail, fakturaer samt Facebook-forbindelsen.
Sådan gør du
Log ind på den konto, du vil slette. Skriv derefter SLET og tryk på knappen. Du bliver logget ud, når sletningen er færdig.